|
Recept na Zapékané rybí filety
Recept na Zapékané rybí filety je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapékané rybí filety budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety z ryb - já použila tresku tmavou 6 větších brambor 150g blaťáckého zlata (goudy, eidamu, čedaru apod.) 2PL zelených bylinek ( petrželka, pažitka, libeček) bylinkové koření na ryby ( nebo jaké máme oblíbené) máslo olej 1 cibule 2 stroužky česneku 1dcl bílého suchého vína.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapékané rybí filety
Recept na Zapékané rybí filety: Brambory si dáme vařit ve slupce, poté je necháme vychladnout a spolu se sýrem je nahrubo nastrouháme, přidáme posekané bylinky, osolíme a promícháme. Filety si osušíme, osolíme a posypeme špetkou koření. Na pánvi si rozpálíme máslo s olejem a filety z obou stran zprudka opečeme. Přendáme do zapékací misky. Do výpeku přidáme ještě kousek másla a orestujeme na něm pokrájenou cibuli s česnekem, podlijeme vínem a necháme minutku provařit. Vlijeme na filety a vše poklademe bramborovou směsí. Zapékáme v rozpálené troubě na 200C tak, aby se nám vytvořila kůrčička.
Poznámka k receptu na Zapékané rybí filety: mikika:Nemáte zač, já děkuji za důvěru a za to, že jste vyzkoušeli a hlavně, že vám chutnalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékané rybí filety, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 10.02.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety z ryb - já použila tresku tmavou 6 větších brambor 150g blaťáckého zlata (goudy, eidamu, čedaru apod.) 2PL zelených bylinek ( petrželka, pažitka, libeček) bylinkové koření na ryby ( nebo jaké máme oblíbené) máslo olej 1 cibule 2 stroužky česneku 1dcl bílého suchého vína
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékané rybí filety,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékané rybí filety - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékané rybí filety
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|