RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou, recepty Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou, Zapékané, kotlety, pochoutkovou, , smetanou


Recept na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou

Recept na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Bravcove rezne…aspon 1 kus na osobu Kysla smotana.. na 1 rezen 1 lyzica Platky sunky na kazdy rezen 1 Platky syra na kazdy rezen 1 Vanicka sampinonov 2 lyzice oleja 1 lyzica maslo Petrzlenova vnat sol, cerstvo mlete korenie mleta rasca stiplava mleta paprika 1 mala cibula.

Zapékané kotlety s pochoutkovou  smetanou
Zvětšit obrázek

Recept na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou

Recept na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou:
Vykostene platky bravcoveho masa naklepeme cez kuchynsku foliu. Na panvici rozohrejeme olej a platky na nich opecieme z obidvoch stran...ako keby sme robili rezne. Po opeceni odlozime platky na teple miesto. Cibulu ocisitme a nakrajame na na malicke kocky. Sampinony nakrajame na male kocky. Do vypeku po opekani masa dame roztopit maslo. Oprazime cibulu a pridame sampinony. Podlejeme troskou horucej vody a udusime ich do makka. Netrva to dlho max 7 minut. Sampinony posolime, ochutime cerstvo mletym korenim, palivou paprikou a mletou rascou. Nakoniec do nich vmiesame nasekanu petrzlenovu vnat. Bravcove platky zlahka osolime a okorenime. Dno zapekacej nadoby vytrieme zlahka tukom a poukladame do nej opecene maso tak, aby sa neprekryvalo. Na kazde maso polozime platok sunky, na sunku kopku udusenych hub. Huby prekryjeme syrom....je jedno ci platkami, alebo nastruhanym. No a pomedzi maso a na povrch dame nakoniec kyslu smotanu. Dame do vyhriatej truby....ja davam pod alobal na 20 minut, potom ho dam prec a zapekam uz len kym nam smotana nezatuhne. To trva mozno 10 minut...sami si to odsledujte podla svojej rury. Podavam s varenymi zemiakmi

Poznámka k receptu na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou:
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=1357

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: vybusna
  • Datum vložení: 08.12.2008
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Bravcove rezne…aspon 1 kus na osobu Kysla smotana.. na 1 rezen 1 lyzica Platky sunky na kazdy rezen 1 Platky syra na kazdy rezen 1 Vanicka sampinonov 2 lyzice oleja 1 lyzica maslo Petrzlenova vnat sol, cerstvo mlete korenie mleta rasca stiplava mleta paprika 1 mala cibula
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapékané kotlety s pochoutkovou smetanou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist