|
Recept na Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu
Recept na Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g míchaného mletého masa, 1 cibule, 1 vejce, 1 hermelín, cheri datlová rajčátka(mohou být jakékoliv), 1 paprikový lusk, 1 tavený sýr( byl Apetito), 4 plátky kuřecího kabanusu(nebo jiné uzeniny), mletá paprika, majoránka, 2 lžičky Solamylu, strouhanka, pepř, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu
Recept na Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu: Mleté maso dáme do misky, osolíme, pocákáme vodou a promícháme. Cibulku nakrájíme najemno a na pánvičce s olejem ji osmažíme, necháme chvíli zchladnout a přidáme k masu. Dál přidáme pepř, majoránku, mletou papriku, vejce a rukama propracujeme do hladké směsi, přidáme tolik strouhanky, abychom mohli směs tvarovat. Uděláme si 4 větší a vyšší karbanátky do kterých uděláme uprostřed jamku do ní zasuneme kostky hermelínu, takto připravené prudce osmažíme po obou stranách na pánvičce, kde jsme smažili cibuli. Do pekáče dáme pár lžic ochuceného oleje po smažení, naskládáme opečené karbanátky. Hermelín který nám zbyl nakrájíme na plátky, ty položíme na karbanátky, na něj položíme plátek kabanusu, 1/4 taveného sýra a 1/4 rajčátka-můžeme propíchnout párátkem, aby nám to v troubě nespadlo. Nakrájíme si další rajčátka na kousky, paprikový lusk na kolečka, rozhážeme na dno pekáče, podlijeme vodou a dáme zapéct na 15-20 minut do vyhřáté trouby, Tak po 10 minutách zapékání přilijeme solamyl rozmíchaný v troše vody, zamícháme a dopečeme, přeliv není třeba ani solit, ale kdo chce, může. Při servírování dáme maso na talíř a přelijeme šťávou, která nám v pekáči vznikla.
Poznámka k receptu na Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu: Trochu jsem si hrála a bylo to výborné. Maso je šťavnaté a přeliv má z masa moc dobrou chuť! Byla bych moc ráda, kdyby to někdo z vás uvařil. Ten popis vypadá dlouhý, ale je to udělaný rychle.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 01.04.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g míchaného mletého masa, 1 cibule, 1 vejce, 1 hermelín, cheri datlová rajčátka(mohou být jakékoliv), 1 paprikový lusk, 1 tavený sýr( byl Apetito), 4 plátky kuřecího kabanusu(nebo jiné uzeniny), mletá paprika, majoránka, 2 lžičky Solamylu, strouhanka, pepř, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené mleté překvapení s hermelínem v rajčatovo-paprikovém přelivu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|