Recept na Zapečené kotlety s houbami
Recept na Zapečené kotlety s houbami je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Zapečené kotlety s houbami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové kotlety 4 vejce 4 plátky anglické slaniny 250 g hub nebo žampionů 100 g eidamu 1 cibule 2 stroužky česneku 250 ml smetany na vaření 1 lžíce plnotučné hořčice 1 lžička drceného kmínu sůl pepř olej máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečené kotlety s houbami
Recept na Zapečené kotlety s houbami: Na másle osmažíme na drobno nakrájenou cibulku do zlatova. Přidáme očistěné plátky hub, osolíme, opepříme, okmínujeme, přisypeme plátky česneku a orestujeme. Vlijeme rozšlehaná vejce a necháme je srazit. Kotlety mírně naklepeme, osolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Naskládáme je vedle sebe do olejem vymazaného pekáče. Na každý kousek masa položíme plátek anglické slaniny a navršíme na něj houbovou směs. Posypeme na hrubo nastrouhaným eidamem, zalijeme smetanou a dáme zapéct do trouby na 180 stupňů asi na 45 minut.
Poznámka k receptu na Zapečené kotlety s houbami: Krásný recept!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené kotlety s houbami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 29.08.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové kotlety 4 vejce 4 plátky anglické slaniny 250 g hub nebo žampionů 100 g eidamu 1 cibule 2 stroužky česneku 250 ml smetany na vaření 1 lžíce plnotučné hořčice 1 lžička drceného kmínu sůl pepř olej máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené kotlety s houbami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené kotlety s houbami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené kotlety s houbami
|
|