|
Recept na Zapečená krkovička z magazínu Albert
Recept na Zapečená krkovička z magazínu Albert je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Zapečená krkovička z magazínu Albert budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovičky, 4-6 stroužků česneku, 1 cibule, sůl, marináda: 2 lžíce oleje, 2 lžíce sojové omáčky, 6 lžic kečupu, 1 lžička medu, 1 lžička sladké papriky, 1/2 lžičky pepře máslo na vymazání pekáče.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečená krkovička z magazínu Albert
Recept na Zapečená krkovička z magazínu Albert: Maso naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem. Pekáček vymažeme máslem a plátky masa do něj vložíme. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a poklademe jí maso. Marinádu si uděláme z uvedených surovin a přilijeme 1/2 dcl vody. Maso zalijeme marinádou a dáme do trouby, pečeme asi 1 hodinu při teplotě 180st.
Poznámka k receptu na Zapečená krkovička z magazínu Albert: Verulinka:posílám velké díky za pochvalu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená krkovička z magazínu Albert, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 21.06.2011
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky krkovičky, 4-6 stroužků česneku, 1 cibule, sůl, marináda: 2 lžíce oleje, 2 lžíce sojové omáčky, 6 lžic kečupu, 1 lžička medu, 1 lžička sladké papriky, 1/2 lžičky pepře máslo na vymazání pekáče
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená krkovička z magazínu albert,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená krkovička z magazínu Albert - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená krkovička z magazínu Albert
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|