RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem, recepty Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem, Zapečená, jablka, se, slazeným, kondenzovaným, mlékem


Recept na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem

Recept na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Jablka - na porci zhruba 1 větší, Salko - slazené kondenzované mléko, starší ale vláčné bílé pečivo - rohlíky na porci asi 1/2 ks, máslo nebo Rama na vymazání jednoporcové misky určené k zapékaní, nasekané mandle nebo mandlové lupínky, je možné použít i ořechy, každý co má rád..

Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem

Recept na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem:
Jednoporcový pekáček určený k zapékaní vymažeme máslem nebo Ramou, rozložíme na hrubší kolečka nakrájené rohlíky, pokud jsou už starší a trochu tvrdší, tak je mírně pokropíme mlékem. Na tuto vrstvu rozložíme oloupané a nakrájené jablka. Vše pokapeme sladkým kondenzovaným mlékem dle vlastní úvahy, podle toho jaké máme jablka. Mléko je hodně sladké. Povrch posypeme buď sekanými mandlemi nebo ořechy. Kokos jsem nezkoušela. Vložíme do předehřáté trouby a zhruba 10 minut pečeme - podle potřeby. Já používám malou minitroubu se spodním i horním ohřevem a povrch musím ke konci přikrýt kouskem alobalu, aby se mandle nepřipalovaly.

Poznámka k receptu na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem:
Recept jsem vyčetla v nějakém starším časopise, ale jablka se zapékala samotná se Salkem, bez pečiva dole. Takže je možné připravit i tak, ale na nás to bylo dost sladké.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Merylas
  • Datum vložení: 02.11.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: Jablka - na porci zhruba 1 větší, Salko - slazené kondenzované mléko, starší ale vláčné bílé pečivo - rohlíky na porci asi 1/2 ks, máslo nebo Rama na vymazání jednoporcové misky určené k zapékaní, nasekané mandle nebo mandlové lupínky, je možné použít i ořechy, každý co má rád.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečená jablka se slazeným kondenzovaným mlékem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist