RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort, recepty Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort, Výborný, nepečený, , broskovo-tvarohový, dort


Recept na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort

Recept na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
dortový korpus: - cca 250g čokoládových máslových sušenek (já používám na korpus o průměru 26 cm balení sušenek Derby a balení sušené Věnečky) - cca 160g másla (doporučuji přidávat do rozdrcených sušenek postupně - a jen takové množství rozpuštěného másla, aby se hmota spojila) náplň: - 1 sáček želatiny - 500g měkkého tvarohu (dvě vaničky) - 80 ml citronové šťávy (cca 1 střední citrón) - velkou konzervu broskví či jiného ovoce (výborné s jakýmkoliv ovocem - i čerstvým - jahody, maliny, borůvky...) - 100g moučkového cukru (+ 2 lžíce) - 250 ml smetany na šlehání na vyložení formy alobal.

Výborný nepečený  broskovo-tvarohový dort
Zvětšit obrázek

Recept na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort

Recept na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort:
Nejdřív si dortovou formu vyložíme alobalem. (dno i strany) Korpus: Rozdrtíme si sušenky v mixéru nebo válečkem na jemno a smícháme je s rozpuštěným máslem. Vzniklou hmotu rukou promačkáme a dáváme do připravené dortové formy. Vždy pořádně umačkáme, aby se to hezky spojovalo. Když máme vyloženou celou formu - dno i strany, dáme zuhnout do ledničky (alespoň 30 minut) náplň: Ušlehejte měkký tvaroh s citronovou šťávou a polovinou cukru. Vyšlehejte si smetanu ke šlehání - do ní přidejte cca 2 lžíce moučkového cukru. Rozmixujeme si broskve (nebo jiné ovoce) na dřeň - kašičku a dáme to stranou. V troše vody (v kastrůlku nebo v mističce) nechte nabobtnat želatinu, asi po 10 minutách ji buď na plotně, nebo v mikrovlnce zahřejte a rozpusťte (nesmí se vařit!). Do ušlehaného tvarohu přidáme větší polovinu želatiny a co nejrychleji přimícháme ušehanou smetanu. Vše přendáme do dortové formy. Zbytek želatiny smícháme s rozmixovaným ovocem. A nalejeme to do dortové formy na ušlehaný tvaroh se smetanou. Otočenou vařečkou zlehka promícháme, aby vzniklo mramorování. Vršek dortu můžeme ozdobit nakrájenou broskví nebo jiným ovocem. Dáme do ledničky - ideálně přes noc, aby vše hezky ztuhlo.

Poznámka k receptu na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort:
Tak jsem tento dortík zkusila ,ale vůbec to neztuhlo,1 želatina je podle mně málo i když větší čast se dává do tvarohu ze šleháčkou tak to neztuhlo .

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Ewik84
  • Datum vložení: 19.05.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: dortový korpus: - cca 250g čokoládových máslových sušenek (já používám na korpus o průměru 26 cm balení sušenek Derby a balení sušené Věnečky) - cca 160g másla (doporučuji přidávat do rozdrcených sušenek postupně - a jen takové množství rozpuštěného másla, aby se hmota spojila) náplň: - 1 sáček želatiny - 500g měkkého tvarohu (dvě vaničky) - 80 ml citronové šťávy (cca 1 střední citrón) - velkou konzervu broskví či jiného ovoce (výborné s jakýmkoliv ovocem - i čerstvým - jahody, maliny, borůvky...) - 100g moučkového cukru (+ 2 lžíce) - 250 ml smetany na šlehání na vyložení formy alobal
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na výborný nepečený broskovo-tvarohový dort, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Výborný nepečený broskovo-tvarohový dort

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist