RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vrstvený masový bochník

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vrstvený masový bochník, recepty Vrstvený masový bochník, Vrstvený, masový, bochník


Recept na Vrstvený masový bochník

Recept na Vrstvený masový bochník je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Vrstvený masový bochník budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g mletého mäsa, 1 rohlík, 3 vajcia, 100 ml mlieka, 100 g moravského bochníka alebo eidamu, 200 g tvarohu, 1 strúčik cesnaku, čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, 2 lyžice masla.

Vrstvený masový bochník
Zvětšit obrázek

Recept na Vrstvený masový bochník

Recept na Vrstvený masový bochník:
Rohlík namočíme v mlieku, vymačkáme a zmiešame s mäsom, 2 vajciami a strúhaným syrom. Osolíme, okoreníme a dobre premiešame s prelisovaným cesnakom. Tvaroh zmiešame s 1 vajcom, osolíme, okoreníme a vmiešame sekanú vňať. Môžeme dochutiť i vegetou. Chlebíčkovú formu vymastíme, vysypeme strúhankou a rozložíme do nej polovicu mäsovej hmoty. Na ňu navrstvíme tvarohovú hmotu a potom druhú polovicu mäsovej hmoty. Navrch položíme vločky masla. Pečieme v rúre asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minút prechladnúť, potom vyklopíme a krájame na 2 cm silné plátky. Podávame so zemiakovou kašou a kečupom, príp. zeleninovým šalátom.

Poznámka k receptu na Vrstvený masový bochník:
Jé, tady je taky mleté s přídavkem tvarohu. Hm Teri, zkusím, tohle není přeplácaný, líbí se mi to. Určitě mám tip na oběd

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vrstvený masový bochník, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: tejaja
  • Datum vložení: 17.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 400 g mletého mäsa, 1 rohlík, 3 vajcia, 100 ml mlieka, 100 g moravského bochníka alebo eidamu, 200 g tvarohu, 1 strúčik cesnaku, čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, 2 lyžice masla
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vrstvený masový bochník, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vrstvený masový bochník - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vrstvený masový bochník

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist