|
Recept na Voňavý divoký pekáč
Recept na Voňavý divoký pekáč je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Voňavý divoký pekáč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Uzené maso - já měla žebra, kuřecí paličky, velká cibule, palice česneku + 3 stroužky oloupané, bobkový list, jalovec, nové koření, červená paprika, čerstvý rozmarýn a tymián, bílé víno cca 2dcl, vývar z uzeného masa, sójová omáčka, máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Voňavý divoký pekáč
Recept na Voňavý divoký pekáč: Uzené maso si předem povaříme a vývar uschováme na podlévání. Kuřecí paličky osolíme a poprášíme červenou paprikou. Cibuli nakrájíme na měsíčky, oloupané stroužky česneku posekáme, palici česneku rozpůlíme i se svrchní slupkou. Do pekáče dáme polovinu cibule a posekaného česneku, naskládáme vedle sebe střídavě kuřecí paličky a uzené, zasypeme zbytkem cibule, česneku, veškerým kořením a bylinkami a mezi maso opatrně položíme půlky palice česneku. Zastříkneme sójovou omáčkou a podlijeme vínem, přikryté vložíme do vyhřáté trouby a pečeme cca 40 minut. V průběhu pečení podléváme podle potřeby uzeným vývarem. Odkryjeme, přidáme máslo a dopečeme dozlatova. Maso vyjmeme, šťávu dochutíme, vymačkáme do ní opečené česneky a podle potřeby zahustíme.
Poznámka k receptu na Voňavý divoký pekáč: Podáváme se šťouchanými brambory, bramborovým knedlíkem a můžeme přidat i špenát, popř. zelí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Voňavý divoký pekáč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 06.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Uzené maso - já měla žebra, kuřecí paličky, velká cibule, palice česneku + 3 stroužky oloupané, bobkový list, jalovec, nové koření, červená paprika, čerstvý rozmarýn a tymián, bílé víno cca 2dcl, vývar z uzeného masa, sójová omáčka, máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na voňavý divoký pekáč,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Voňavý divoký pekáč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Voňavý divoký pekáč
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|