|
Recept na Voňavá"rybářská"sekaná
Recept na Voňavá"rybářská"sekaná je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Voňavá"rybářská"sekaná budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
240 g Hoki filé medailonky/3ks 250 g libového vepřového bůčku 60 ml mléka,nebo vody 2 starší rohlíky 1 cibule 2 stroužky česneku 1 vejce 1 kl soli ¼ kl mletého chilli ¼ kl mletého muškátového oříšku trochu oleje, nebo sádla do pekáčku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Voňavá"rybářská"sekaná
Recept na Voňavá"rybářská"sekaná: Povolené rybí medailonky pomeleme na masovém mlýnku společně s bůčkem, cibulí, česnekem a rohlíky, které jsme si předem namočili do méka(vody). Přidáme vaječný žloutek, sůl, ostatní koření a vše, nejlépe rukou pořádně promícháme. Vytvarujeme šišku, kterou voložíme do pekáčku s trochou tuku a cca 100ml vody. Povrch sekané potřeme rozšlehaným bílkem a pekáček vložíme do předem rozpálené trouby. Za občasného přelévání vypečenou šťávou pečeme zhruba 35-40minut do zlatavé barvy. Podáváme s chlebem, nebo s různě upravenými bramborami.
Poznámka k receptu na Voňavá"rybářská"sekaná: Aničko, opravdu velká pochvala nádherný recept jak donutit takto rodinku spolknout více rybek než chtějí a propo, když jsem začínala kupovat hoki medailonky, zdály se mi lepší, než teď, ale asi to bude i kusem z ryby (minule jsem s nimi málem šlehla - ty mrchy nebyly úplně bílé a tak opravdu voněly rybinou)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Voňavá"rybářská"sekaná, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 17.12.2012
- Počet porcí: 1 šiška
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 240 g Hoki filé medailonky/3ks 250 g libového vepřového bůčku 60 ml mléka,nebo vody 2 starší rohlíky 1 cibule 2 stroužky česneku 1 vejce 1 kl soli ¼ kl mletého chilli ¼ kl mletého muškátového oříšku trochu oleje, nebo sádla do pekáčku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na voňavá"rybářská"sekaná,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Voňavá"rybářská"sekaná - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Voňavá"rybářská"sekaná
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|