RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem, recepty Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem, Vídeňský, bramborový, salát, pečeným, pstruhem


Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem

Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600g brambor 200ml vývaru 2 šalotky 1 lžíce jablečného octa 2 lžíce dýňového oleje 2 lžíce řepkového oleje 1 lžíce dijonské hořčice petrželka sůl, pepř 4 vykuchaní pstruzi 100g másla 1 lžíce tymiánu sůl, pepř citrónová šťáva na zakápnutí.

Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem
Zvětšit obrázek

Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem

Recept na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem:
Máslo o pokojové teplotě utřeme se solí, pepřem a čerstvým tymiánem. Takto připraveným máslem potřeme rybky a dáme máslo i do bříška. Na pánvi si pstruhy krátce opečeme z obou stran, přendáme na pekáček a pečeme 10-15min při 220°C (podle velikosti rybiček). Brambory si opláchneme a uvaříme ve slupce. Scedíme a hned, jak půjdou držet v ruce, je oloupeme. Nakrájíme na asi 1cm silná kolečka a opatrně dáme do mísy. Zalijeme teplým vývarem. Přidáme nakrájenou šalotku, ocet, oba druhy oleje a hořčici. Opatrně promícháváme, aby se vše spojilo a brambory se „napily” vývaru. Chvíli to trvá, ale buďte trpěliví. Podle chuti osolíme, opepříme a přídáme nasekanou čerstvou petrželku. Salát nesmí plavat, ale brambory nesmí být ani nasucho. Před podáváním je dobré nechat salát alespoň 1hod odležet v lednici.

Poznámka k receptu na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem:
http://www.facebook.com/dlabemesmishkou Dala jsem do sekce Bramborových jídel, protože v hlavní roli je ten salát, ale kdyžtak to upravím, to není problém =)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: MishkaCZ
  • Datum vložení: 16.06.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 600g brambor 200ml vývaru 2 šalotky 1 lžíce jablečného octa 2 lžíce dýňového oleje 2 lžíce řepkového oleje 1 lžíce dijonské hořčice petrželka sůl, pepř 4 vykuchaní pstruzi 100g másla 1 lžíce tymiánu sůl, pepř citrónová šťáva na zakápnutí
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vídeňský bramborový salát s pečeným pstruhem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist