|
Recept na Vepřový fing z Bhútánu
Recept na Vepřový fing z Bhútánu je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Vepřový fing z Bhútánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balení fazolových nebo rýžových nudlí, 1 střední cibule nakrájená na čtvrtiny, 1 střední rajče nakrájené na čtvrtiny, máslo, 680 g vepřové plece nakrájíme kostky, 1/2 šálku vody, 3střední čerstvé zelené chilli papričky nakrájíme na proužky, sůl a čerstvě mletý černý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový fing z Bhútánu
Recept na Vepřový fing z Bhútánu: Ve velkém kastrolu rozpustíme máslo. Přidáme cibuli, rajče, vepřové, a vodu. Na mírném plameni dusíme, asi 1 hodinu a půl. Namočíme fazolové (rýžové) nudle v misce dle návodu na obalu. Scedíme a nakrájíme na asi 15 cm délku. nudle přidáme k masu fazole nitě, přidáme též chilli papričky a sůl a pepř podle chuti a dusíme asi 10 minut.
Poznámka k receptu na Vepřový fing z Bhútánu: Chilli papričky můžete vynechat ale v bhútánské kuchyni jsou oblíbenou a důležitou složkou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový fing z Bhútánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 05.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 balení fazolových nebo rýžových nudlí, 1 střední cibule nakrájená na čtvrtiny, 1 střední rajče nakrájené na čtvrtiny, máslo, 680 g vepřové plece nakrájíme kostky, 1/2 šálku vody, 3střední čerstvé zelené chilli papričky nakrájíme na proužky, sůl a čerstvě mletý černý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový fing z bhútánu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový fing z Bhútánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový fing z Bhútánu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|