|
Recept na Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory
Recept na Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřové plátky (bez kosti) cibule olivový olej sůl pepř tymián na šťouchané brambory: brambory sůl pepř olej cibule pár lžic mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory
Recept na Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory: Do zapékací mísy nalijeme trochu olivového oleje. Cibuli nakrájíme na půlkolečka - ne na kousky. Vepřové plátky omyjeme, naklepeme, osolíme, jemně opepříme a posypeme tymiánem - z obou stran. Na olej do zapékací mísy dáme polovinu nakrájené cibule, na to položíme plátky a znovu je posypeme nakrájenou cibulí. Ještě zlehka polijeme olivovým olejem (ne moc, aby to neplavalo, jen aby se maso nepřipékalo). Dáme do trouby a pečeme na cca 220 stupňů, než je maso měkké, během pečení maso otočíme, aby se pěkně propeklo. Jako příloha jsou výborné šťouchané brambory - brambory uvaříme do měkka, oloupeme, rozmačkáme, přidáme na másle opraženou cibulku, sůl, pepř a kdo chce, i pár lžic mléka a zamícháme. Na tři plátky mi vyšla půlka velké cibule, druhou půlku jsem zamíchala do brambor.
Poznámka k receptu na Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory: Vynikající, doporučuji , plus bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Johanka128
- Datum vložení: 21.08.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřové plátky (bez kosti) cibule olivový olej sůl pepř tymián na šťouchané brambory: brambory sůl pepř olej cibule pár lžic mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|