|
Recept na Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem
Recept na Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g vepřových ledvinek, 500g vepřových jater, olivový a slunečnicový olej - nebo sádlo, 2 větší cibule, bobkový list, nové koření, pepř, jalovec, špetka muškátového oříšku, česnek, špetka gulášového koření, špetka čilli, vývar, smetana na zjemnění, na zahuštění mouka. Já používám hotovou jíšku. Sůl jsem nepřidávala, záleží na chuti. Na knedlíky - 2 hrnečky polohr. mouky, 1 vejce, 1/2 kypřícího prášku, sůl, 2 nakrájené rohlíky, vlažné mléko - asi 1/2 litru..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem
Recept na Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem: Ledvinky si vyčistím, třikrát spařím. Játra nakrájím na malé kousky. V kastrolu na oleji či sádle zpěním cibuli, přidám játra a ledvinky + ostatní koření. Dusím doměkka. Nakonec zahustím a zjemním smetanou. Jako přílohu domácí houskový knedlík. Všechno smíchám v míse a uvařím v osolené vodě.
Poznámka k receptu na Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem: Děvčata všem děkuji, ani já jsem nepočítala s tím že doma to bude mít takový ohlas, už nezbylo...:
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mersy
- Datum vložení: 01.04.2013
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500g vepřových ledvinek, 500g vepřových jater, olivový a slunečnicový olej - nebo sádlo, 2 větší cibule, bobkový list, nové koření, pepř, jalovec, špetka muškátového oříšku, česnek, špetka gulášového koření, špetka čilli, vývar, smetana na zjemnění, na zahuštění mouka. Já používám hotovou jíšku. Sůl jsem nepřidávala, záleží na chuti. Na knedlíky - 2 hrnečky polohr. mouky, 1 vejce, 1/2 kypřícího prášku, sůl, 2 nakrájené rohlíky, vlažné mléko - asi 1/2 litru.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové ledvinky a játra na smetaně s domácím houskovým knedlíkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|