RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu, recepty Vepřová roláda pomodoro na tymiánu, Vepřová, roláda, pomodoro, na, tymiánu


Recept na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu

Recept na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřová roláda pomodoro na tymiánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 plát bůčkového ořezu ze žeber (1kg) 10 dkg sušených rajčat (pomodoro) cca 12-15 plátků 1 delší klobása (čabajský točený, lečo klobása) 2 větší cibule, sůl, pepř, mletá paprika 6 snítek čerstvého tymiánu, vývar z kostí, režná nit.

Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu

Recept na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu:
Plát bůčkového ořezu rozprostřeme, bohatě osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Na rozložený a okořeněný plát masa položíme dle chuti vybranou klobásu. Podél klobásy dáme po celé délce plátky sušených rajčat. Plát masa při každém částečném smotání proložíme dalšími plátky sušených rajčat (celkem tedy 3 samostatné řady rajčat). Vzniklou roládu motáme velmi pevně, jelikož nám nemá co vytékat, tak to jde velmi dobře. Převážeme režnou nití a její povrch také osolíme, opepříme a opaprikujeme. Roládu zprudka opečeme na oleji a přendáme do pekáče. Na výpeku z orestované rolády zesklovatíme na hrubší kusy nakrájené cibule, snítky čerstvého tymiánu a přidáme následně k roládě do pekáče. Podlijeme cca 4 dl vývaru z kostí a pečeme cca 2,5 hodiny na střední teplotu přiklopené. Z výpeku uděláme omáčku, do které propasírujeme ztmavlou vypečenou cibuli a snítky tymiánu, čímž nám vznikne krásně tmavá šťáva, kterou nastavíme vývarem a dohustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu:
Kde jsou sušená rajčata, to já "můžu"

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová roláda pomodoro na tymiánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 11.07.2011
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 plát bůčkového ořezu ze žeber (1kg) 10 dkg sušených rajčat (pomodoro) cca 12-15 plátků 1 delší klobása (čabajský točený, lečo klobása) 2 větší cibule, sůl, pepř, mletá paprika 6 snítek čerstvého tymiánu, vývar z kostí, režná nit
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová roláda pomodoro na tymiánu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová roláda pomodoro na tymiánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová roláda pomodoro na tymiánu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist