|
Recept na Vepřová pečená marinovaná žebírka
Recept na Vepřová pečená marinovaná žebírka je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová pečená marinovaná žebírka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
marináda: černé pivo, protlak, olej, sojová omáčka, lžička medu, steakový pepř a koření co kdo rád Nedávám přesný poměr surovin, neboť každý si marinádu ochutí jak má rád, tahle byla naše..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová pečená marinovaná žebírka
Recept na Vepřová pečená marinovaná žebírka: Žebírka jsem marinovala 36 hodin a během té doby 3x otáčela, aby maso bylo stejně naloženo. Pak jsem je přendala na plech, zalila marinádou a osolila. Přikryla alobalem a pekla na 200°C doměkka. Během pečení také několikrát podlila sosem co vznikl při pečení. Když byla žebra měkká, odkryla jsem alobal a pekla na 250°C, aby žebírka chytla kůrku. Celkový čas je individuální, podle velikosti žeber (já pekla celkem asi 90 minut).
Poznámka k receptu na Vepřová pečená marinovaná žebírka: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová pečená marinovaná žebírka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: znamenivah (Lada Kysilková)
- Datum vložení: 14.01.2015
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: marináda: černé pivo, protlak, olej, sojová omáčka, lžička medu, steakový pepř a koření co kdo rád Nedávám přesný poměr surovin, neboť každý si marinádu ochutí jak má rád, tahle byla naše.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová pečená marinovaná žebírka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová pečená marinovaná žebírka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová pečená marinovaná žebírka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|