|
Recept na Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku
Recept na Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 větší cibule 1/2 pórku olivový olej podle potřeby 600 g vepřových jater čerstvé šalvějové lístky hořčice špetka červené uzené papriky špetka sušených chilli papriček 3 vejce 100 ml smetany na vaření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku
Recept na Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku: Játra kuchyňsky upravíme. Pokrájené plátky jater smícháme s pastou z libovolné hořčice, nadrobno nasekaných šalvějových lístků, chilli papriček, uzené červené papriky, soli a přiměřeného množství olivového oleje. Necháme cca 1 hodinu v chladu. Cibuli a pórek oloupeme, nakrájíme na kolečka a restujeme na oleji pěkně dozlatova. Přidáme naložená vepřová játra a chvíli restujeme na pánvi ze všech stran, aby se játra dobře propekla. Vše přendáme z pánve do do zapékací misky, přidáme rozšlehaná vejce, sůl,smetanu, dobře promícháme a dáme na cca 20 minut zapéci do trouby na 160 stupňů. Játra kontrolujeme špejlí, zda jsou měkká a dobře propečená. Podáváme s bramborem a naloženou červenou řepou nebo se zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku: Můžeme takto upravit i játra drůběží.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 16.02.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 2 větší cibule 1/2 pórku olivový olej podle potřeby 600 g vepřových jater čerstvé šalvějové lístky hořčice špetka červené uzené papriky špetka sušených chilli papriček 3 vejce 100 ml smetany na vaření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra se šalvějí, zapečená v pikantním kabátku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|