|
Recept na Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky
Recept na Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 l uzeného vývaru, 1 malou mrkev, 1 malou petržel, 1/4 menšího celeru, zelená petrželka, podle potřeby sůl, Na noky: 2 vejce, podle potřeby sůl, čerstvě mletý pepř, 70-80 g dětské krupičky,(možná víc, nebo méně záleží na velikosti vajec) 2 lžičku sušeného medvědího česneku, 1 lžičku sušeného česneku,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky
Recept na Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky: Na noky si v misce rozmícháme vejce se solí, oběma česneky a pomalu zašleháváme dětskou krupičku. Těsto nesmí být moc husté, ale ani příliš řídké. Zeleninu očistíme, oloupeme a nastrouháme nahrubo. Uzený vývar přivedeme k varu, přes cedník na halušky protlačíme noky. Přidáme nastrouhanou zeleninu a vaříme dokud noky neplavou na povrchu polévky. Dle chuti ještě přisolíme, přidáme nakrájenou zelenou petrželku. Když zbude uvařené uzené můžeme také do polévky přidat.
Poznámka k receptu na Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky: no mna zaujali tie noky,udene mam v mrazaku zajtra vyskusam uvarit
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 11.04.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 2 l uzeného vývaru, 1 malou mrkev, 1 malou petržel, 1/4 menšího celeru, zelená petrželka, podle potřeby sůl, Na noky: 2 vejce, podle potřeby sůl, čerstvě mletý pepř, 70-80 g dětské krupičky,(možná víc, nebo méně záleží na velikosti vajec) 2 lžičku sušeného medvědího česneku, 1 lžičku sušeného česneku,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzený vývar s krupicovo-česnekovými noky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|