|
Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření
Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g kachních jater, 1 kuřecí uzené stehno, 1 cibule, 2 lahůdkové cibulky, 2 papriky pokud možno barevné(měla jsem bílou a červenou), grilovací koření s bylinkama(Viz.foto), olivový olej, chilli, solamyl, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření
Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření: Uzené stehno si obereme a s játry nakrájíme na silnější proužky a cibuli také. Papriky na menší kousky, lahůdkovoé cibulky na kolečka a zelenou část si necháme na ozdobu při servírování. Na pánev si dáme potřebné množství oleje, na něm mírně osmažíme cibuli a na ní dáme připravená játra, která rychle osmažíme, aby se nám zatáhla, posypeme paprikou, grilovacím bylinkovým kořením(dáme docela dost) a chilli kolik chceme, přikryjeme poklicí a necháme dusit-občas promícháme. Když nám papriky a játra měknou přidáme připravené kuřecí uzené stehno, zalijeme trošku vodou a dusíme dál. Když je vše, jak má být, tak pokrm osolíme, dáme lahůdkovou cibulku, něco solamylu do vody, tím zahustíme jídlo a chvíli povaříme. Vody dáme tak, abychom měli dost šťávy a pokrm nebyl suchý! Pokrm můžeme ozdobit zelenou částí cibulky.
Poznámka k receptu na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření: Moje improvizace. Uzené stehno prolne svojí chutí kachní játra, paprika pokrm osvěží a dohromady vznikne báječná chuť jídla-moc jsme si pochutnali!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 30.10.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 400 g kachních jater, 1 kuřecí uzené stehno, 1 cibule, 2 lahůdkové cibulky, 2 papriky pokud možno barevné(měla jsem bílou a červenou), grilovací koření s bylinkama(Viz.foto), olivový olej, chilli, solamyl, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|