|
Recept na Uzenářská kotleta na tymiánu
Recept na Uzenářská kotleta na tymiánu je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Uzenářská kotleta na tymiánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 plátků vepřové kotlety 1 ks cibule, sušený tymián 2 ks párků (např. Javořické ) Instantní jíška olej, sůl, pepř, masox.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzenářská kotleta na tymiánu
Recept na Uzenářská kotleta na tymiánu: Plátky kotlet lehce naklepeme, osolíme a posypeme bohatě sušeným tymiánem a lehce obalíme v hladké mouce. Na pánvičku dáme trochu oleje, který rozehřejeme a zprudka v něm opečeme z obou stran v mouce obalené a okořeněné kotlety. Ty postupně po opečení přendáváme do hrnce. Ve výpeku na pánvičce opečeme na jemno nakrájenou cibuli a na malá kolečka nakrájené párky. Opečenou cibulovo-párkovou směs přidáme do hrnce k opečeným kotletám, rozdrobíme jeden masox a podlijeme vodou do výše masa. Dusíme na mírném ohni cca 40 minut. Poté co je maso krásně měkké tak jej opatrně vyndáme a vydušenou šťávu lehce zahustíme instantní jíškou. Pokud je potřeba tak dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborem nebo rýží
Poznámka k receptu na Uzenářská kotleta na tymiánu: Výborná rychlovka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzenářská kotleta na tymiánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 10.06.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 6 plátků vepřové kotlety 1 ks cibule, sušený tymián 2 ks párků (např. Javořické ) Instantní jíška olej, sůl, pepř, masox
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzenářská kotleta na tymiánu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzenářská kotleta na tymiánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzenářská kotleta na tymiánu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|