|
Recept na Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem
Recept na Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3/4kg hovězího předního (jistě ale půjde i zadní) 1 velká cibule 20dkg anglické slaniny olej sůl pepř strouhánka 3 špetky tymiánu 5cm čerstvého křenu 2 lžíce worchesteru 6 lžic kečupu 1 masox.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem
Recept na Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme cca 20min. odležet. Poté obalíme ve strouhánce a osmažíme na troše tuku jako řízky. V papiňáku na troše oleje opečeme proužky anglické slaniny a půlměsíčky cibule, přidáme tymián, kečup, worchester, přidáme maso, které směsí pokryjeme, trochu podlijeme a dusíme cca 40min. Hotové posypeme na talíři strouhaným křenem a pažitkou. Příloha - jakákoli, dali jsme si hranolky, ale dokážu si představit i knedlíky, rýži, těstoviny...
Poznámka k receptu na Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem: Maso by nemělo být moc prorostlé jako na polévku, spíše čistá svalovina - dnes jsem narazila na přední, které vypadalo skoro jako roštěnky, bylo mi líto uvařit "jen" na polévku a rajskou. Tak jsem trochu hledala a trochu experimentovala a výsledek byl více než dobrý :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 31.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 3/4kg hovězího předního (jistě ale půjde i zadní) 1 velká cibule 20dkg anglické slaniny olej sůl pepř strouhánka 3 špetky tymiánu 5cm čerstvého křenu 2 lžíce worchesteru 6 lžic kečupu 1 masox
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|