|
Recept na Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách
Recept na Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 kuřecí stehna (naporcovat na menší kousky) 1 velká cibule 3 stroužky česneku 1 plná lžička tymiánu 300 ml kvalitního bílého vína 1 konzerva bílých fazolek (množství záleží na každém, jak máte rádi fazolky) hrst nasekané zelené petrželové nati sůl, čerstvě mletý pepř, lžíce vína a citrónová šťáva nakonec olej na pánev.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách
Recept na Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách: Na rozehřátém oleji opečeme rychle ze všech stran kuřecí kousky. Kuře odhrneme trochu stranou, vsypeme najemno nakrájenou cibuli, posekaný česnek a tymián a opékáme ještě asi 2 minuty. Vlijeme víno, mírně osolíme a opepříme. Vaříme asi 20 minut bez pokličky (po 10 min. přidáme trochu vody a zakryjeme pokličkou na zbývajících 10 min.) Nakonec přidáme propláchnuté a scezené fazolky, krátce podusíme, nebo kdo chce křupavou kůrčičku - dáme na chvíli do spodní trouby a zapneme gril. Zakápneme vínem (na provonění) a citrónovou šťávou, posypeme čerstvou petrželkou a servírujeme s rýží, bramborem nebo těstovinami..
Poznámka k receptu na Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách: Inspirace: Apetit
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jahoda
- Datum vložení: 19.02.2012
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 3 kuřecí stehna (naporcovat na menší kousky) 1 velká cibule 3 stroužky česneku 1 plná lžička tymiánu 300 ml kvalitního bílého vína 1 konzerva bílých fazolek (množství záleží na každém, jak máte rádi fazolky) hrst nasekané zelené petrželové nati sůl, čerstvě mletý pepř, lžíce vína a citrónová šťáva nakonec olej na pánev
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tymiánové kuře na víně a bílých fazolkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|