|
Recept na Tvarohovo-brusinkový řez
Recept na Tvarohovo-brusinkový řez je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Tvarohovo-brusinkový řez budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
5 vajec, 180 g polohrubé mouky, 1 Salko,(slazené zahuštěné mléko) 1/2 prášku do pečiva, šťáva z 1/2 citronu, 1 KL mandlového aroma, 4 Pl vlažné vody, 1 vanilkový cukr, brusinková marmeláda, piškoty, tuk a mouka na vymazání a vysypání plechu, na krém: 2 Pařížské smetany měla jsem Kunín, 250 g tvarohu, želotinový ztužovač za studena.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tvarohovo-brusinkový řez
Recept na Tvarohovo-brusinkový řez: Žloutky si vyšleháme se Salkem, vodou, citronovou šťávou a mandlovým aromem. Z bílků a 1 vanilkového cukru ušleháme tuhý sníh. Do vyšlehaných žloutků vmícháme mouku promíchanou s práškem do pečiva a sníh.Těsto dáme do vymazaného a vysypaného plechu a pečene v troubě vyhřáté na 180°C 30-35 min. záleží na troubě. Krém: Ušleháme si Pařížské šlehačky,vmícháme tvaroh. Želatinový ztužovač za studena si připravíme podle návodu. Vmícháme do krému. Vychladlý korpus potřeme brusinkovou marmeládou, poklademe piškotama. Na piškoty naneseme krém a dáme do chladna ztuhnout.
Poznámka k receptu na Tvarohovo-brusinkový řez: Hezké řezíky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tvarohovo-brusinkový řez, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 28.05.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 5 vajec, 180 g polohrubé mouky, 1 Salko,(slazené zahuštěné mléko) 1/2 prášku do pečiva, šťáva z 1/2 citronu, 1 KL mandlového aroma, 4 Pl vlažné vody, 1 vanilkový cukr, brusinková marmeláda, piškoty, tuk a mouka na vymazání a vysypání plechu, na krém: 2 Pařížské smetany měla jsem Kunín, 250 g tvarohu, želotinový ztužovač za studena
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tvarohovo-brusinkový řez,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tvarohovo-brusinkový řez - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tvarohovo-brusinkový řez
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|