|
Recept na Treska na jehle
Recept na Treska na jehle je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Treska na jehle budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4OOg filetů tresky 3 lžičky směs koření Kotanyi "Pozdrav z Káhiry" 1 lžička mleté papriky sůl 1 cibule 1 paprika 200g slaniny olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Treska na jehle
Recept na Treska na jehle: Filety (já použila mražené) opláchneme a důkladně osušíme utěrkou. Nakrájíme je na menší kousky, které promícháme se směsí koření, posypeme mletou paprikou a případně i přisolíme. Poté je zakápneme olivovým olejem a necháme chvíli odležet. Cibuli si rozkrojíme na čtvrtiny a rozebereme na jednotlivé vrstvy. Papriku nakrájíme na malé kousky, stejně tak i slaninu. Kousky tresky střídavě napichujeme se zeleninou a slaninou na špejle. Na pánvi si rozehřejeme olej, na kterém zprudka opečeme rybí špízky ze všech stran. Pak pánev sejmeme z plotny a vložíme do předem vyhřáté trouby a při 180°C dopečeme ještě cca 15 min. Hotové špízy podáváme např. s pečenými bramborami.
Poznámka k receptu na Treska na jehle: Klariska: Děkuji za příspěvek... Díky němu jsem zjistila, jaké jsem se dopustila pro kuchařku neodpustitelné chyby. V záplavě všeho možného koření jsem popletla výrobce výše uvedené kořenící směsi "Pozdrav z Káhiry". Samozřejmě, že se jedná o Kotanyi. A přesně jak uvádíte Vy, tato 25g směs skutečně obsahuje fenykl (6%), mátu, kurkumu (26%) a dále pepř, sůl (28%), petžel, koriandr a hnědý cukr. Takže jsou-li mezi námi odpůrci kořenících směsí, tak můžou použít jednotlivé ingredience. Samozřejmě, že tím nic nezkazí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Treska na jehle, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evcal (Evca)
- Datum vložení: 27.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4OOg filetů tresky 3 lžičky směs koření Kotanyi "Pozdrav z Káhiry" 1 lžička mleté papriky sůl 1 cibule 1 paprika 200g slaniny olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na treska na jehle,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Treska na jehle - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Treska na jehle
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|