Recept na Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou
Recept na Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky světlého toustového chleba 2 hermelíny 6 lžic brusinkového kompotu 100 ml červeného vína 1 pomeranč špetka skořice špetka černého pepře 1 lžička solamylu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou
Recept na Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou: Brusinky, víno a šťávu z jednoho pomeranče promícháme a uvedeme k varu, zahustíme solamylem, rozmíchaným v menším množství vody a dochutíme špetkou skořice a špetkou černého pepře. Plátky toustového chleba opečeme nasucho v pánvi nebo v topinkovači a potřeme máslem. Na každý položíme polovinu hermelínu a vložíme na 10 minut do rozpálené trouby nebo pod gril. Při podávání přelijeme teplou brusinkovou omáčkou.
Poznámka k receptu na Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou: Recept pochází z knihy Vaření s Čirinou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 31.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: 4 plátky světlého toustového chleba 2 hermelíny 6 lžic brusinkového kompotu 100 ml červeného vína 1 pomeranč špetka skořice špetka černého pepře 1 lžička solamylu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tousty zapečené s hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou
|
|