|
Recept na Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou
Recept na Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balíček libovolných těstovin 200 g hlívy ústřičné nebo žampiónků 1-2 PL olivového oleje 1 jarní cibulka sůl, drcený kmín sypká červená paprika 2 malé Lučiny + /60 g balkánského sýra kari koření podle každého petrželka + 1/2 masoxu nebo zeleninového bujónu 100 ml cca vody nebo vývaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou
Recept na Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou: Těstoviny uvaříme podle návodu. Hlívu očistíme a pokrájíme na malé kousky. Pokrájenou jarní cibulku orestujeme na oleji a přidáme hlívu ústřičnou, drcený kmín, sůl, malinko červené sypké papriky a restujeme s přidáním vývaru do měkka. Ve druhé nádobě si rozpustíme půlku masoxu nebo bujónu ve 100 ml vody a zahříváme. Když se bujón v teplé vodě rozpustí, vmícháme do něj dvě Lučiny a stále mícháme na hustší kašičku. Kdo chce, přidá rozdrobený balkánský sýr, kdo nechce, nechá roztavit jen lučinu. Nakonec vmícháme do této sýrové směsi, kari koření, dochutíme a přidáme nasekanou perželku. Na talíři pak do těstovin uděláme uprostřed důlek, kam nalijeme orestovanou hlívu. Sýrovou, kari omáčku nalijeme na těstoviny, nebo jak kdo chce a má rád. Pokrm je velmi chutný, tuto omáčku používám s různými obměnami na těstoviny všech druhů.
Poznámka k receptu na Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou: Lenka:děkuji všem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 26.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 1 balíček libovolných těstovin 200 g hlívy ústřičné nebo žampiónků 1-2 PL olivového oleje 1 jarní cibulka sůl, drcený kmín sypká červená paprika 2 malé Lučiny + /60 g balkánského sýra kari koření podle každého petrželka + 1/2 masoxu nebo zeleninového bujónu 100 ml cca vody nebo vývaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny s domácí kari - sýrovou omáčkou a hlívou ústřičnou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|