|
Recept na Těstoviny primavera
Recept na Těstoviny primavera je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Těstoviny primavera budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na cca 500g těstovin: nejlépší jsou tenké dlouhé, např. špagety, tagliatele, papardelle, macaroni nebo cappellini 2 středně velké cukety 2 mrkve 200g zeleného hrášku 50g másla 180 ml smetany 30 g parmazánu(nebo pecorino) sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Těstoviny primavera
Recept na Těstoviny primavera: Z cukety nakrájíme špalíky, cca 0,5 x 0,5 x 4 cm a vložíme na cca 3 min. do vroucí vody a pak scedíme a necháme okapat. Mrkev očistíme a nakrájíme podobně jako cuketu, vaříme ale déle(8min). Hrášek vaříme cca 5 minut. Pak si dáme do velké pánve máslo, zeleninu jen zlehka osmahneme, přilijeme smetanu, promícháme a prohřejeme. Sundáme z ohně, přidáme okapané těstoviny a parmazán. Opatrně promícháme (pokud někdo ovládá, jen 'prohodí'....)
Poznámka k receptu na Těstoviny primavera: Recept jsem ochutnala, ale.... snad se k nemu teď dostanu abych vložila i fotky... Nebo budete rychlejší vy a přidáte? :-))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny primavera, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Reny2
- Datum vložení: 11.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: Na cca 500g těstovin: nejlépší jsou tenké dlouhé, např. špagety, tagliatele, papardelle, macaroni nebo cappellini 2 středně velké cukety 2 mrkve 200g zeleného hrášku 50g másla 180 ml smetany 30 g parmazánu(nebo pecorino) sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny primavera,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny primavera - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny primavera
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|