|
Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách
Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1000 g telecí plece 300-400 ml masového vývaru 1 velká červená paprika 2 zelená papriky nebo jedna velká žlutá paprika 2 větší cibule 1 ČJ rajského protlaku 6 sterilovaných okurek 1 rozdrcená sušená pálivá paprička 1 svazeček petržele 1 svazeček tymiánu 3-4 PL oleje 15-20 ml koňaku sůl, čerstvý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách
Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách: Všechny papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme jádřinců. Pokrájíme na tenké proužky. Cibule pokrájíme na kostičky, okurky pokrájíme na kolečka. Maso omyjeme a pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Bylinky si omyjeme a najemno nasekáme. Sušenou pálivou papričku rozemneme v ruce. Ve větší nádobě si rozehřejeme olej a na něm opečeme pokrájené maso spolu s cibulí. Maso necháme zatáhnout a pak zalijeme koňakem nebo červeným vínem.Přidáme lžíci rajského protlaku, proužky barevných paprik, pálivou papričku,kyselé okurky, bylinky a vše restujeme. Poté zalijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Tento pokrm výborně chutná s gnocchi, obalených v bylinkách. Štáva je hodně hustá.Malinko ji pak zahustíme, hladkou moukou.
Poznámka k receptu na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách: Udělala jsem gnocchi obalené v bylinkách a také barevné italské těstoviny, zvané "Combino Trottole tricolore". Jsou z pšenice, z rajského protlaku a špenátu.Oboje je dobré a hodí se tak i tak.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 24.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1000 g telecí plece 300-400 ml masového vývaru 1 velká červená paprika 2 zelená papriky nebo jedna velká žlutá paprika 2 větší cibule 1 ČJ rajského protlaku 6 sterilovaných okurek 1 rozdrcená sušená pálivá paprička 1 svazeček petržele 1 svazeček tymiánu 3-4 PL oleje 15-20 ml koňaku sůl, čerstvý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na telecí plec na tymiánu a barevných paprikách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|