|
Recept na Sulc bez syntetik
Recept na Sulc bez syntetik je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Sulc bez syntetik budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší vepřové zadní koleno (v Globusu vám jej rozříznou) 2 vepřové nožičky 1 mrkev 1 větší cibule 1 dcl octa sůl, pepř, nové koření, bobkový list.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sulc bez syntetik
Recept na Sulc bez syntetik: Očištěné koleno, nožičky a koření vložíme do hrnce (nejlépe „papiňáku“), zalijeme vodou a vaříme do měkka (v papiňáku 1,5 hodiny). Po uvaření vyjmeme, necháme vychladnout a obereme kůži a měkké struktury z kolena. Nožičky odstraníme. Maso nadrobno pokrájíme a odložíme. Kůže z kolena umeleme v masovém mlýnku, či v robotu nasekáme a vložíme zpět do vývaru. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a cibuli, vlijeme ocet a dochutíme kořením dle chuti. Dále vaříme a zredukujeme na polovinu. Poté vložíme pokrájené maso a ještě povaříme. Vzniklou hustou směs vlijeme do zapékací mísy, můžeme i do kompotových misek, necháme vychladnout a pak na 24 hodin do lednice k proležení.
Poznámka k receptu na Sulc bez syntetik: Já to mám radši, než tlačenku. No budu muset zase sulcíček udělat
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sulc bez syntetik, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: moc nebo málo :-)
- Datum vložení: 17.01.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 větší vepřové zadní koleno (v Globusu vám jej rozříznou) 2 vepřové nožičky 1 mrkev 1 větší cibule 1 dcl octa sůl, pepř, nové koření, bobkový list
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sulc bez syntetik,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sulc bez syntetik - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sulc bez syntetik
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|