|
Recept na Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní
Recept na Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Pangasius - 2 vyšší filety (lze i jiná ryba), moravská klobáska labužnická - mini 2 ks, cherry rajčata 4 ks, zelená nať z cibulky, sůl, pepř bílý mletý, citronová šťáva, petrželka nať 4 snítky, mouka hladká 1 lžičky (nemusí být), máslo - 1 lžíce, pár kapek oleje, voda asi 2 dcl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní
Recept na Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní: Filety z ryby prokrojíme na větší plát a zlehka naklepeme. připravené filety osolíme, jemně opepříme a silněji pokapeme citronovou šťávou. Posypeme je najemno nakrájenou petrželkovou natí (trošku si necháme stranou) a necháme je chvilku odležet. Mezitím si nakrájíme klobásky a rajčata na kostičky, cibulkovou nať na proužky (také dáme trošku stranou) a vše smícháme. Na jednu stranu filetů si poklademe náplň, maso přeložíme a zabalíme do pevných balíčků. Zpevníme párátky, popř. nití. Balíčky lehce osolíme, pokapeme jemně citronovou šťávou a obalíme v petrželce. V pánvi si necháme rozehřát máslo (nepřepálit) přidáme trošku petrželkových listů a necháme je rozvonět. Do horkého másla kápneme trošku oleje (aby se máslo nepřepalovalo) vložíme rybí balíčky a ze všech stran je opečeme, aby se nám maso krásně zatáhlo. Pak máslo zlehka poprášíme moukou, orestujeme jí, podlijeme studenou vodou, zamícháme a pánev přiklopíme pokličkou. Necháme asi 10. min zlehka dusit, pak pánev odklopíme, šťávu dle chuti dosolíme, vsypeme zbytek petržel. natě a zelené cibulky. Rybí balíčky podáváme s vařeným bramborem, kuskusem,... a čerstvou zeleninou.
Poznámka k receptu na Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní: Toto jídlo by šlo udělat i na páře - máslo bych položila před pařením na balíček a šťávu bych pak zredukovala v kastrolku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mirca75
- Datum vložení: 11.09.2011
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Pangasius - 2 vyšší filety (lze i jiná ryba), moravská klobáska labužnická - mini 2 ks, cherry rajčata 4 ks, zelená nať z cibulky, sůl, pepř bílý mletý, citronová šťáva, petrželka nať 4 snítky, mouka hladká 1 lžičky (nemusí být), máslo - 1 lžíce, pár kapek oleje, voda asi 2 dcl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šťavnaté balíčky z pangasia s petrželkovou vůní
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|