|
Recept na Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Recept na Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 porce špaget 2 konzervy tuňáka 2 větší rajské protlaky 200 ml smetany ke šlehání 1 cibule 1-2 stroužky česneku olivový olej 3 lžíce sardelové pasty 100 g zelených oliv provensálské koření pepř sůl strouhaný sýr na posypání pokrmu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Recept na Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem: Drobně nasekanou cibulku restujeme na olivovém oleji asi 10 minut při střední teplotě. Poté přistrouháme česnek, necháme rozvonět, zasypeme provensálskými bylinkami, promícháme, přidáme scezený obsah tuňákových konzerv, rajský protlak, smetanu ke šlehání a necháme na mírné teplotě asi 10 minut probublávat. Na závěr přidáme olivy, nakrájené na poloviny a dochutíme sardelovou pastou, pepřem a případně solí. Během přípravy omáčky uvaříme těstoviny a pokrm podáváme sypaný strouhaným sýrem nepříliš závazné chuti.
Poznámka k receptu na Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem: Čokoládko, ty mi děláš radost... Tenhle recept mám taky ráda, takže děkuji, že jsi ho vytáhla... Doufám, že si pochutnala i dcerka a večeře se neméně zdařila... Děkuju.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 01.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 4 porce špaget 2 konzervy tuňáka 2 větší rajské protlaky 200 ml smetany ke šlehání 1 cibule 1-2 stroužky česneku olivový olej 3 lžíce sardelové pasty 100 g zelených oliv provensálské koření pepř sůl strouhaný sýr na posypání pokrmu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|