RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Špagety s chutí Středomoří

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Špagety s chutí Středomoří, recepty Špagety s chutí Středomoří, Špagety, chutí, Středomoří


Recept na Špagety s chutí Středomoří

Recept na Špagety s chutí Středomoří je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Špagety s chutí Středomoří budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g špaget 200 g marinovaného lilku (viz poznámka) 100 g marinovaných sušených rajčat (naložených v olivovém oleji, čerstvém tymiánu a rozmarýnu, mořské soli, bobkovém listě a feferonce) 2 lžíce směsi na aglio olio + peperoncino (jemně nasekaný česnek s příměsí feferonek v olivovém oleji) 3 lžíce nasekané cibulové nati 100 g vyzrálého sýru pecorino případně možno doplnit: naložené kapari nebo olivy v bylinkovém oleji.

Špagety s chutí Středomoří
Zvětšit obrázek

Recept na Špagety s chutí Středomoří

Recept na Špagety s chutí Středomoří:
K přípravě tohoto receptu potřebujeme předem marinované pečené lilky, sušená rajčata a aglio olio peperoncino směs. Marinovanou zeleninu nakrájíme na proužky a sýr najemno nastrouháme. Těstoviny uvaříme al dente, scedíme do mísy a promícháme s ostatními surovinami (včetně bylinkového oleje), vyjma sýra. Pro lepší promísení surovin přidáme trochu slané vody z vaření těstovin. Pokrm případně dosolíme a na talíři sypeme jemně strouhaným pecorinem.

Poznámka k receptu na Špagety s chutí Středomoří:
V případě, že se marinovaný lilek zdá kyselejší, doladíme jeho chuť špetkou cukru. Marinovaný lilek http://www.toprecepty.cz/recept/24486-grilovany-a-...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagety s chutí Středomoří, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 06.09.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 500 g špaget 200 g marinovaného lilku (viz poznámka) 100 g marinovaných sušených rajčat (naložených v olivovém oleji, čerstvém tymiánu a rozmarýnu, mořské soli, bobkovém listě a feferonce) 2 lžíce směsi na aglio olio + peperoncino (jemně nasekaný česnek s příměsí feferonek v olivovém oleji) 3 lžíce nasekané cibulové nati 100 g vyzrálého sýru pecorino případně možno doplnit: naložené kapari nebo olivy v bylinkovém oleji
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagety s chutí středomoří, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagety s chutí Středomoří - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagety s chutí Středomoří

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist