|
Recept na Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Recept na Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 filety pangase 150g mražených krevet (vyloupané, předvařené) sůl citron či limetka 1 lžíce javorového sirupu olivový olej plátek másla 50ml smetany na vaření 10-12% 2 špetky houbového koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Recept na Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem: Pangase i krevety necháme rozmrazit a důkladně osušíme na papírové utěrce. Filety podélně rozpůlíme, osolíme, stočíme do 2 roládek s prostorem uprostřed, zpevníme párátkem. Na pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a plátek másla, přidáme lžíci javorového sirupu a trochu citronové či limetkové šťávy a soudky pangase opečeme (nejprve nastojato, aby se tvar zpevnil, poté obracíme boky). Hotové soudky vyjmeme na talířek a dáme do tepla (předehřátá trouba). Do pánve vsypeme krevety a zprudka je krátce orestujeme. Po několika minutách (2-3 max.) vyjmeme a dáme také do tepla. Do výpeku nasypeme trochu houbového koření, nalijeme smetanu a necháme provařit do zhoustnutí. Na talíři soudky zbavíme párátka, naplníme krevetami a přelijeme smetanovohoubovou omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami.
Poznámka k receptu na Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem: Měla jsem dnes v plánu nějaké jídlo z pangase, ale dcera chtěla ochutnat krevety, dosud mořské "potvory" všeho druhu odmítala a já si vzpomněla na recept, který mě kdysi kdesi zaujal...není tedy můj, ale nevím už, kde jsem ho viděla či četla a asi jsem se odchýlila při jeho improvizaci od originálu :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 13.07.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 filety pangase 150g mražených krevet (vyloupané, předvařené) sůl citron či limetka 1 lžíce javorového sirupu olivový olej plátek másla 50ml smetany na vaření 10-12% 2 špetky houbového koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na soudky z pangase plněné krevetami s přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|