|
Recept na Slané krekry se sardelovou pěnou
Recept na Slané krekry se sardelovou pěnou je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Slané krekry se sardelovou pěnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 balíčky slaných krekrů (telka aj.), 1 máslo, 1/2 tuby sardelové pasty, 10 dkg taveného smetanového sýra, svazek petrželky, žlutá paprika na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Slané krekry se sardelovou pěnou
Recept na Slané krekry se sardelovou pěnou: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. vyšleháme společně s taveným sýrem a sardelovou pastou. Nakonec přidáme půl svazku posekané petrželky. Pěnu dáme do cukrářského sáčku s ozdobnou trubičkou a na polovinu krekrů nastříkáme pěnu. Přiklopíme druhou polovinou krekrů. ty ozdobíme trochou pěny, snítkou petrželky a kouskem žluté papriky. Před podáváním necháme vychladit. Výborné jsou k vínu.
Poznámka k receptu na Slané krekry se sardelovou pěnou: v pohode ja viem že to malo byť na krekrách (ale fakt ich nemám rada) a keďže je to pomazánka tak ide hlavne o ňu nie o tie krekry a tie fotky trošku zavádzajú ja nie som moc dobrý fotograf
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Slané krekry se sardelovou pěnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: majka (Petra Brůžková)
- Datum vložení: 09.06.2008
- Počet porcí: 20 srdíček - vaflovač Eta
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 2 balíčky slaných krekrů (telka aj.), 1 máslo, 1/2 tuby sardelové pasty, 10 dkg taveného smetanového sýra, svazek petrželky, žlutá paprika na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na slané krekry se sardelovou pěnou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Slané krekry se sardelovou pěnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Slané krekry se sardelovou pěnou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|