|
Recept na Skoricove nekynute buchty
Recept na Skoricove nekynute buchty je zařazen v kategorii moučníky - ostatní.
K přípravě Skoricove nekynute buchty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3/4 hrnecku(1 hrnecek 250ml) tvarohu 1/3 hrnecku podmasli 1/4 hrnecku cukru 4 polevkove lzice tekuteho masla 1 kavova lzicka tekute vanilky 2 hrnecky nebelene mouky (muze byt vsak i normalni) 1 polevkova lzice prasek do peciva 1/4 kavove lzicky jedle sody malicko soli Na nadivku: 11/2 polevkove lzice tekuteho masla 2/3 hrnecku hnedeho cukru 11/2 kavove lzicky umlete skorice 1/2 kavove lzicky umlete nove koreni 1/4 kavove lzicky umlety hrebicek 1 hrnecek nahrubo usekanych pekanovych orisku na glaze: 2/3 hrnecku pudroveho cukru 2-3 polevkove lzice mleka 1 kavova lzicka tekute vanilky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Skoricove nekynute buchty
Recept na Skoricove nekynute buchty: Predahrat si troubu na 200 °C. Vytrit rozpinaci formu na dorty tukem. Dat do misy tvaroh, podmasli, cukr, tekute maslo a tekutou vanilku a vse dobre zamichat bud rucne nebo mixerem. Pridame mouku, prasek do peciva, sul, jedlou sodu a vse spojime. Testo by melo byt mekke a vlhke. Na pomouceny val si prendame testo z misy a znovu propracujeme az je testo hezky hladke. Rozvalime testo na plat velky asi 30cm x 40 cm. Pripravime si napln: v mensi misce zamichame dohromady hnedy cukr, skorici, nove koreni a hrebicek. Rozvalene testo potreme tekutym maslem asi tak 1 cm od okraje testa. Testo posypeme pripravenou smesi hnedeho cukru, pridame nahrubo usekane pekanove orisky a rukou je primackneme do nadivky. Zaciname rolovat testo od delsi strany, tak jako roladu. Konce nechame volne. Delsi stranu trochu primackneme, aby se neotevrela. Hodne ostrym nozem nakrajime roladu na 12 stejnych kusu. Vlozime je krajenou stranou na dno rozpinaci dortove formy. Peceme v troube asi 20-28 minut do zlatova. Po upeceni je nechame asi 5 minut odpocinout a potom oddelame rozpinaci formu. Jestli mate radi glaze, muzete je po vychladnuti potrit. Ja osobne to nedelam. Myslim, ze je to jiz dost sladke. Recept pochazi z Nova Scotia, z farmy v Annapolis Valley. Jde z generace na generaci. Mozna, ze podobny recept jiz zde je, i kdyz jsem ho nenasla. Doufam, ze bude chutnat tem, co se rozhodnou zkusit.
Poznámka k receptu na Skoricove nekynute buchty: Moc pěkný recept
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skoricove nekynute buchty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hazel
- Datum vložení: 15.06.2013
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní
- Suroviny: 3/4 hrnecku(1 hrnecek 250ml) tvarohu 1/3 hrnecku podmasli 1/4 hrnecku cukru 4 polevkove lzice tekuteho masla 1 kavova lzicka tekute vanilky 2 hrnecky nebelene mouky (muze byt vsak i normalni) 1 polevkova lzice prasek do peciva 1/4 kavove lzicky jedle sody malicko soli Na nadivku: 11/2 polevkove lzice tekuteho masla 2/3 hrnecku hnedeho cukru 11/2 kavove lzicky umlete skorice 1/2 kavove lzicky umlete nove koreni 1/4 kavove lzicky umlety hrebicek 1 hrnecek nahrubo usekanych pekanovych orisku na glaze: 2/3 hrnecku pudroveho cukru 2-3 polevkove lzice mleka 1 kavova lzicka tekute vanilky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skoricove nekynute buchty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skoricove nekynute buchty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skoricove nekynute buchty
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|