|
Recept na Sekaná podle Itala
Recept na Sekaná podle Itala je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Sekaná podle Itala budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 kg mletého masa 10 dkg gothajského salámu 10 dkg tvrdého sýra, 2 vařené brambory 2 vejce 2 větší cibule+ mladá cibulová nať 3 česneky sůl a pepř hrst strouhanky sáček vypeckovaných oliv.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sekaná podle Itala
Recept na Sekaná podle Itala: Měkký salám a tvrdý sýr nakrájíme na malé kostičky nebo nastrouháme na hrubém struhadle. Uvařené brambory ve slupce nastrouháme, cibuli nakrájíme na malé kostičky, nať z mladé cibulky na kolečka a česnek utřeme. Přidáme 2 vejce a vše smícháme s mletým masem. Nakonec vmícháme pokrájené olivy na kolečka. Přiměřeně osolíme (pozor, olivy jsou dost slané) a opepříme, pokud je třeba, přidáme podle potřeby strouhanku. Rukama celou směs dobře propracujeme a vytvoříme hladkou šišku sekané. Tu vložíme do tukem vytřeného pekáče, dáme do rozpálené trouby, pekáč přikryjeme víkem nebo alobalem a prudce pečeme asi 20 minut, potom odklopíme stáhneme teplotu a pečeme asi hodinu, až do požadované červenozlaté barvy. Dobrá příloha jsou šťouchané brambory s opečenou cibulkou a salát.
Poznámka k receptu na Sekaná podle Itala: Sekaná je výborná, krásně jemná. Cibulku jsem dala orestovanou, olivy jsem vynechala. Bodík č.10
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sekaná podle Itala, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 26.08.2010
- Počet porcí: 25koláčků
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 0,5 kg mletého masa 10 dkg gothajského salámu 10 dkg tvrdého sýra, 2 vařené brambory 2 vejce 2 větší cibule+ mladá cibulová nať 3 česneky sůl a pepř hrst strouhanky sáček vypeckovaných oliv
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sekaná podle itala,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sekaná podle Itala - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sekaná podle Itala
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|