|
Recept na Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Recept na Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas) je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Půl kila jehněčího, půl kila vepřových klobás, půl kila bůčku, půl kila hovězího, 1 kuře, půl kila žebírek, 300g šunky, 2 citróny rozřezané na poloviny, 1 polévková lžíce lisovaného česneku, 4 polévkové lžíce oleje, 2 lžičky kuliček zeleného pepře, 2 velké cibule, 2 polévkové lžíce řapíkatého celeru, půl kila brambor, 1 šálek kapar, hrnek sterilované kukuřice, oregano, tymián, koriandr, 2 čajové lžičky octa, 2 čajová lžičky Tabasco omáčky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Recept na Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas): Na oleji opečeme hovězí a jehněčí maso, přidáme byliny, česnek, ocet, kapary, koření a sůl. Přidáme několik lžic vody či vývaru a dusíme přibližně 20 minut. Přidáme vepřové maso a necháme zvolna vařit asi 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Přidáme zbývající masa a necháme zvolna vařit dalších 10 minut. Přidáme všechny zbývající přísady a podle potřeby přidáme vodu. Necháme zvolna vařit, dokud není zelenina měkka, dle chuti osolit. Podáváme horké s několika plátky avokáda a s bílou rýží.
Poznámka k receptu na Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas): Sancocho je dominikánské národní jídlo. Tato polévková mísa se obvykle připravuje k zvláštním příležitostem. Její příprava je zdlouhavá a jídlo obsahuje mnoho přísad. Během dušení se Dominikánci baví s přáteli, pijí karibský rum a pivo Presidente.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 19.07.2012
- Počet porcí: 6-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Půl kila jehněčího, půl kila vepřových klobás, půl kila bůčku, půl kila hovězího, 1 kuře, půl kila žebírek, 300g šunky, 2 citróny rozřezané na poloviny, 1 polévková lžíce lisovaného česneku, 4 polévkové lžíce oleje, 2 lžičky kuliček zeleného pepře, 2 velké cibule, 2 polévkové lžíce řapíkatého celeru, půl kila brambor, 1 šálek kapar, hrnek sterilované kukuřice, oregano, tymián, koriandr, 2 čajové lžičky octa, 2 čajová lžičky Tabasco omáčky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sancocho de siete carnes (sedm dušených mas),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|