RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami, recepty Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami, Salát, grilovanou, tilapií, ředkvičkami


Recept na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami

Recept na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami je zařazen v kategorii saláty. K přípravě Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
- 2 vykostěné filety z tilapie / nebo jiné ryby, třeba tresky (každý asi kolem 100 g) - dvě velké hrstě polníčku (možné nahradit například baby špenátem) - cca 5-7 červených ředkviček - 2-3 lžíce olivového oleje - stroužek česneku - sůl, pepř, špetku sušeného tymiánu - volitelné: kousek slaniny Dresing: - 3 lžíce oliv.oleje - půl lžíce bílého vinného octu - lžička dijonské hořčice Rozpečené bagetky: - francouzská bageta - olivový olej - sůl, případně česnek.

Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami
Zvětšit obrázek

Recept na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami

Recept na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami:
1. Rybí filety omyjeme, nasolíme a zlehka opepříme z obou stran. Do talíře nebo mísy dáme olivový olej, přimícháme do něj rozmačkaný stroužek česneku a špetku tymiánu a filety ve směsi obalíme a necháme na pár minut uležet. 2. Připravíme si dresing: Do misky dáme olej, ocet a hořčici, společně ušleháme, aby vznikl hladký dresing. Polníček omyjeme a dáme do mísy. Ředkvičky očistíme, nakrájíme na tenká kolečka a přidáme do misky s dresingem, se kterým je pečlivě promícháme. Poté ředkvičky s dresingem přidáme do mísy s polníčkem a rukama prohážeme. 3. Bagetu rozkrájíme na plátky silné asi 1,5 cm a z obou stran je zlehka potřeme olivovým olejem (je možné do něj přidat sůl a česnek). Rozpečeme v troubě nebo orestujeme na pánvičce (já použila toastovač s grilovacími plotýnkami). 4. Grilovací pánvičku nasucho rozpálíme a zprudka na ní z obou stran opečeme rybí filety (kdo chce, může si s nimi opéct i slaninu nakrájenou na kousky). Poté ryby vyndáme na prkýnko a rozkrájíme na menší kousky. 5. Salát rozdělíme na talíře, nahoru přidáme kousky ryby a servírujeme s opečenými bagetkami.

Poznámka k receptu na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami:
Zdroj: http://mlsnakuchyne.blogspot.cz/2013/11/salat-s-gr...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Elizabeth89
  • Datum vložení: 17.01.2014
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Saláty
  • Suroviny: - 2 vykostěné filety z tilapie / nebo jiné ryby, třeba tresky (každý asi kolem 100 g) - dvě velké hrstě polníčku (možné nahradit například baby špenátem) - cca 5-7 červených ředkviček - 2-3 lžíce olivového oleje - stroužek česneku - sůl, pepř, špetku sušeného tymiánu - volitelné: kousek slaniny Dresing: - 3 lžíce oliv.oleje - půl lžíce bílého vinného octu - lžička dijonské hořčice Rozpečené bagetky: - francouzská bageta - olivový olej - sůl, případně česnek
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Salát s grilovanou tilapií a ředkvičkami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist