RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rychlé kuře v pytlíku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rychlé kuře v pytlíku, recepty Rychlé kuře v pytlíku, Rychlé, kuře, pytlíku


Recept na Rychlé kuře v pytlíku

Recept na Rychlé kuře v pytlíku je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Rychlé kuře v pytlíku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 kuřecí prsa velkou hrst mražených nebo čerstvých hub (nemo lze také sušené předem namočené) 3 velké stroužky česneku 3 pl bílého vína 80 g másla 1 kl tymiánu (sučený i čerstvý, čerstvého alespoň 2 větvičky) sůl, pepř alobal nebo pečící fólie.

Rychlé kuře v pytlíku
Zvětšit obrázek

Recept na Rychlé kuře v pytlíku

Recept na Rychlé kuře v pytlíku:
Tento recept je z kuchařky Jamieho Olivera, je rychlý, snadný a výborný a tak ho dělám často. Kuřecí prsa nakrájím na velké kusy (z jednoho udělám asi 4) a vložím do misky spolu s prolisovaným česnekem, houbami, kousky másla, tymiánem, vínem a dobře osolím a opepřím (nejlépe čerstvě mletým pepřem). A pak je třeba připravit z alobalu pytlík, do kterého se vše uzavře. Ten udělejte nejlépe dvojitý, ze tří stran dobře zahněte a utěsněte a volnou stranou do něj vložte připravenou směs, kterou nejdřív rukama dobře smíchejte. Pytlík dobře utěsněte, aby nevtekl, to by byla velká škoda..Vložte do vyhřáté trouby na 220°C tak na 25 - 30 minut. V průběhu pečení můžete pytlík otočit, aby se masíčko obrátilo, nebo použít horkovzdušnou ventilaci. Pak otevřete, vyndáte, roztrhnete alobal, ucítíte úžasnou vůni a sníte...

Poznámka k receptu na Rychlé kuře v pytlíku:
Nejlepší je konzumovat s bílým toustovým chlebem a tím vytírat šťávičku.. Dobrou chuť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlé kuře v pytlíku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: efka.ch
  • Datum vložení: 07.03.2011
  • Počet porcí: 3-4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 3 kuřecí prsa velkou hrst mražených nebo čerstvých hub (nemo lze také sušené předem namočené) 3 velké stroužky česneku 3 pl bílého vína 80 g másla 1 kl tymiánu (sučený i čerstvý, čerstvého alespoň 2 větvičky) sůl, pepř alobal nebo pečící fólie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlé kuře v pytlíku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlé kuře v pytlíku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlé kuře v pytlíku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist