|
Recept na Rychlá toskánská polévka
Recept na Rychlá toskánská polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Rychlá toskánská polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 ml vývaru, 250 ml husté rajčatové šťávy, 150 g cherry rajčátek, 150 g fazolových lusků, 2 lžíce olivového oleje, 6 stroužků česneku, sůl, cukr, provensálské koření nebo čerstvé bylinky - např. bazalka, rozmarýn, tymián, saturejka, 2 rohlíky z předešlého dne, 40 g tvrdého sýra, 40 g šunky, možno i trochu másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rychlá toskánská polévka
Recept na Rychlá toskánská polévka: Česnek nakrájíme na tenké plátky a na oleji ho velmi krátce orestujeme a přidáme do vývaru s rajčatovou šťávou. Dále přidáme nakrájené fazolové lusky, cherry rajčátka překrojené na půlky a vaříme zhruba 5 minut. Ke konci dochutíme solí, provensálským kořením nebo bylinkami a dle potřeby dosladíme cukrem. Po dobu přípravy polévky si nakrájíme rohlíky na plátky, můžeme je potřít máslem, uložíme na plech, posypeme směsí strouhaného sýra, na nudličky nakrájené šunky a špetky provensálského koření a dáme do trouby zapéct, až se sýr roztaví. Vkládáme do polévky těsně před podáváním. Já měla vývar z kostky, fazolky sterilované na sladkokyselo a část rajčat obyčejných, velkých nakrájených na dílky. Olej použijeme i jiný, pokud nemáme olivový. Vše je uvedeno zhruba, nemusí se úplně přesně vše dodržet.
Poznámka k receptu na Rychlá toskánská polévka: Zdroj: časopis Tina
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlá toskánská polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 31.12.2008
- Počet porcí: 24 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 600 ml vývaru, 250 ml husté rajčatové šťávy, 150 g cherry rajčátek, 150 g fazolových lusků, 2 lžíce olivového oleje, 6 stroužků česneku, sůl, cukr, provensálské koření nebo čerstvé bylinky - např. bazalka, rozmarýn, tymián, saturejka, 2 rohlíky z předešlého dne, 40 g tvrdého sýra, 40 g šunky, možno i trochu másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlá toskánská polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlá toskánská polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlá toskánská polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|