|
Recept na Rychlá křupavá večeře
Recept na Rychlá křupavá večeře je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Rychlá křupavá večeře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350g špaget Agnesi 1 kuřecí prso 1/2 červené papriky zelená část pórku (cca 10 cm) malá cibule 1 střední mrkev 3 stroužky česneku 50 g vyloupaných arašídů chilli paprička 1dcl bílého vína vejce 2 lžíce Solamylu sojová omáčka sezamová semínka olej sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rychlá křupavá večeře
Recept na Rychlá křupavá večeře: Kuřecí prso nakrájíme na nudličky, v míse smícháme s rozšlehaným vejcem, Solamylem a sojovou omáčkou (cca 2 lžíce), opepříme a případně osolíme. Špagety si uvaříme dle návodu na krabičce a necháme pořádně okapat. Cibuli si nakrájíme na půlkolečka, pórek na kolečka, červenou papriku na kostičky a mrkev na plátky (já si mrkev "naplátkuju" pomocí škrabky na brambory), česnek si utřeme, burské oříšky nasekáme na drobné kousky (já si je dám do mikrotenového sáčku a použiju paličku na maso :) ). Nachystáme si 2 pánve, na kterých rozehřejeme po 2 lžících oleje. Na jednu pánev dáme smažit okapané špagety, které dle potřeby prohazujeme vidličkou, aby se rovnoměrně opekly. Na druhou pánev vyklopíme maso i s těstíčkem, hned nemícháme, necháme nejdřív z jedné strany zatáhnout a až pak špachtlí rozdrobíme na jednotlivé nudličky a řádně orestujeme do křupava. Přidáme všechnu zeleninu spolu s chilli papričkou, restujeme společně s masem, osolíme, podlijeme bílým vínem a necháme ho odpařit. Mezitím si do špaget přimícháme rozetřený česnek, oříšky, chvíli na pánvi proházíme, aby se chutě spojily a zalijeme sojovou omáčkou (cca 3-4 lžíce). Smícháme s masovozeleninovou směsí a před podáváním posypeme sezamem.
Poznámka k receptu na Rychlá křupavá večeře: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlá křupavá večeře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Mirusha
- Datum vložení: 25.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 350g špaget Agnesi 1 kuřecí prso 1/2 červené papriky zelená část pórku (cca 10 cm) malá cibule 1 střední mrkev 3 stroužky česneku 50 g vyloupaných arašídů chilli paprička 1dcl bílého vína vejce 2 lžíce Solamylu sojová omáčka sezamová semínka olej sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlá křupavá večeře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlá křupavá večeře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlá křupavá večeře
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|