Recept na Rybí salát v koprové remuládě
Recept na Rybí salát v koprové remuládě je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybí salát v koprové remuládě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Čerství cejni nebo jiné sladkovodní ryby Deko ocet nové koření, celý pepř a bobkový list cibule sterilovaná zelenina ( já použila Kunovjanku) majonéza zakysaná smetana sůl kopr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybí salát v koprové remuládě
Recept na Rybí salát v koprové remuládě: Cejny vykucháme, odstraníme hlavu a ploutve a zbavíme šupin. Včetně kůže je dáme do vhodné nádoby a přidáme na kolečka nekrájenou cibuli. Deko si uvaříme podle návodu a horký nálev nalijeme na ryby, musí být potopené. Necháme vychladnout a dáme na 5-7 dní ( klidně i déle) do chladu uležet. Kosti by měly změknout. Poté ryby vyjmeme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. Přimícháme sterilovanou zeleninu a přidáme majonézu s kysanou smetanou a posekaným koprem. Dochutíme solí a pepřem.
Poznámka k receptu na Rybí salát v koprové remuládě: Neudávám množství surovin, je to spíše podle počtu ryb.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí salát v koprové remuládě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 13.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Čerství cejni nebo jiné sladkovodní ryby Deko ocet nové koření, celý pepř a bobkový list cibule sterilovaná zelenina ( já použila Kunovjanku) majonéza zakysaná smetana sůl kopr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí salát v koprové remuládě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí salát v koprové remuládě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí salát v koprové remuládě
|
|