|
Recept na Ryba s hořčičnou omáčkou
Recept na Ryba s hořčičnou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Ryba s hořčičnou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky ryby (treska, pangas, kdo co má rád) 250 ml suchého bílého vína 1 žloutek 30 ml mléka 2-3 lžíce hořčice 40g másla 125 ml smetany 1-2 lžíce hladké mouky 10 kuliček pepře sušený tymián, bobkový list, mletý pepř, čerstvá petrželka, cukr, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ryba s hořčičnou omáčkou
Recept na Ryba s hořčičnou omáčkou: Do hrnce nalijeme bílé víno, 125 ml vody, přidáme jeden bobkový list, sušený tymián, kuličky pepře, sůl a přivedeme k varu. Přidáme rybu a necháme ji vařit 15-20 minut do změknutí. Hotovou rybu vyndáme, přemístíme na taliř a udržujeme v teple. Vývar přecedíme, odměříme si 250 ml a přivedeme k varu. V misce smícháme smetanu s moukou a postupně ji přiléváme do hrnce s vývarem, směs vaříme na mírném plameni asi 5 minut. Žloutek rozmícháme s mlékem a hořčicí a také přidáme do hrnce. Přidáme máslo, dle chuti osolíme, opepříme a ocukrujeme. Rybu podáváme politou omáčkou a posypanou čerstvou petrželkou. Jako příloha brambory a já preferuji rýži.
Poznámka k receptu na Ryba s hořčičnou omáčkou: Recept jsem našla v kuchařce pro labužníky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ryba s hořčičnou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Binoche (Karolína)
- Datum vložení: 26.04.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 plátky ryby (treska, pangas, kdo co má rád) 250 ml suchého bílého vína 1 žloutek 30 ml mléka 2-3 lžíce hořčice 40g másla 125 ml smetany 1-2 lžíce hladké mouky 10 kuliček pepře sušený tymián, bobkový list, mletý pepř, čerstvá petrželka, cukr, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ryba s hořčičnou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ryba s hořčičnou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ryba s hořčičnou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|