|
Recept na Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Recept na Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Brambory syrové, nakrájené na plátky - množství tolik, aby nebylo vidět dno Ryba - já měla pangase, 2 filety Zelenina mražená francouzská(viz.foto)- směs mrkev, celer, pastinák a pórek máslo na pokladení na povrchu + na vymazání pekáčku kmín, sůl, a alespoň jedna z těchto přísad - naťová cibulka, čerstvá petrželka, pažitka... sójová omáčka polosladká - půl lžíce Na zálivku na rybu - cibule 1/4 nakrájená na plátky, lžíce červeného vinného octa, zarovnaná lžička bazalky, špetka tymiánu, sůl, asi půl lžičky sladké papriky, lžíce oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Recept na Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky: Vymastíme si pekáček (remosku)máslem a vložíme syrové, oloupané brambory, nakrájené na kolečka. Posypeme kmínem, trochu posolíme a poklademe plátečky másla. Rybu omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátečky asi 1cm tlusté a promícháme v marinádě smíchané ze všech ingrediencí. Rybu potom položíme na brambory, posypeme např.naťovou cibulkou (moc dobré), na to nasypeme mraženou zeleninu tak, aby byl povrch celý pokryt, malinko posolíme, dáme ještě pár kousíčků másla a na to celé nalijeme sójovou omáčku smíchanou se lžící vody. V remosce jsem pekla asi 1 a 1/4 dozlatova, v rozehřáté troubě to bude určitě rychlejší. Protože mám petrželku na zahradě, dala jsem ji, vypadá to moc hezky.
Poznámka k receptu na Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky: Množství všeho si přizpůsobte velikosti nádoby, můžete dát i více ryby, já měla právě už jen ty dva plátky a potřebovala honem uvařit větší oběd. Je to rychlé a hlavně ty přísady bývají většinou doma.. :). A ještě k cibuli - nedávejte jí víc, pokud nechcete mít chuť jako u francouzských brambor, takhle je to celé takové jemné. Malá to opět smlsla (1 1/2) ani nemrkla.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: gurtlerova (Andrea)
- Datum vložení: 28.01.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Brambory syrové, nakrájené na plátky - množství tolik, aby nebylo vidět dno Ryba - já měla pangase, 2 filety Zelenina mražená francouzská(viz.foto)- směs mrkev, celer, pastinák a pórek máslo na pokladení na povrchu + na vymazání pekáčku kmín, sůl, a alespoň jedna z těchto přísad - naťová cibulka, čerstvá petrželka, pažitka... sójová omáčka polosladká - půl lžíce Na zálivku na rybu - cibule 1/4 nakrájená na plátky, lžíce červeného vinného octa, zarovnaná lžička bazalky, špetka tymiánu, sůl, asi půl lžičky sladké papriky, lžíce oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ryba s bramborami a zeleninkou z remosky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|