|
Recept na Ryba pod peřinou
Recept na Ryba pod peřinou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Ryba pod peřinou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
filety z pangasia 400 g 1 cibule 1 pálivá klobáska 3 mrkve 1 menší cuketa 1-2 rajčata 2 vejce rajský protlak hermelín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ryba pod peřinou
Recept na Ryba pod peřinou: Na pánvi osmahneme cibulku s nakrájenou klobáskou, přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev je lepší předem povařená, aby byla dostatečně měkká) a protlak a podusíme, aby vše změklo. Dno zapékací mísy vyložíme filetami nakořeněnými dle chuti a zvyku. Rybu zakryjeme připravenou zeleninovou peřinou a zalijeme vejci. Dáme zapéct. Před koncem pečení poklademe nakrájený sýr. Doba pečení 20-30 minut.
Poznámka k receptu na Ryba pod peřinou: Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nakrájené na kolečka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ryba pod peřinou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kachorra (Lenka)
- Datum vložení: 05.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: filety z pangasia 400 g 1 cibule 1 pálivá klobáska 3 mrkve 1 menší cuketa 1-2 rajčata 2 vejce rajský protlak hermelín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ryba pod peřinou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ryba pod peřinou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ryba pod peřinou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|