|
Recept na Ruský smažák
Recept na Ruský smažák je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Ruský smažák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 ks cibule, 2 kg hub, 3 ks mrkev, 6 ks brambor, olej, bylinky, sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ruský smažák
Recept na Ruský smažák: Cibuli nakrájíme a necháme zpěnit na oleji do sklovata, potom přidáme nakrájené, předem oprané namočené houby, dusíme do měkka asi hodinu, osolíme okořeníme bylinkami, přidáme nakrájenou mrkev na kostičky a brambory na kostky a ještě dusíme do měkka, znovu dochutíme podle potřeby...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ruský smažák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: majenkaa (Marie Petričáková)
- Datum vložení: 14.05.2009
- Počet porcí: 5 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 3 ks cibule, 2 kg hub, 3 ks mrkev, 6 ks brambor, olej, bylinky, sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ruský smažák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ruský smažák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ruský smažák
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|