Recept na ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Recept na ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky roštěné 150 g žampionů 1-2 cibule (podle velikosti) 250 ml smetany 1/2 kostky hovězího bujónu hladká mouka na obalení sůl, pepř sádlo na vymazání nádoby PH.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Recept na ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH: Plátky roštěné odblaníme a po obvodu několikrát nařízneme. Naklepeme, lehce osolíme , opepříme a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme na jemné kostky. Dáme na sporák rozehřát sádlem vymazanou nádobu PH. Přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme maso a z obou stran osmahneme. Přendáme do stojanu PH, maso zalijeme smetanou, rozmělníme bujón a přidáme na silnější plátky nakrájené žampiony. Promícháme a vaříme na I.stupni asi 8hodin, na II. stupni 4-5 hodin.
Poznámka k receptu na ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH: POZOR !!! Tento postup je vhodný jen pro PH ve kterém je možné připravovat pokrmy i na sporáku. Prostudujte si návod na použití.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 16.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 4 plátky roštěné 150 g žampionů 1-2 cibule (podle velikosti) 250 ml smetany 1/2 kostky hovězího bujónu hladká mouka na obalení sůl, pepř sádlo na vymazání nádoby PH
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na roŠtĚnÁ na Žampionech,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
|
|