|
Recept na Romadurová omáčka k pečenému masu
Recept na Romadurová omáčka k pečenému masu je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Romadurová omáčka k pečenému masu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g bůčku, 500 g vepřové pečeně, sůl, pepř, červená paprika (chilli), kmín, voda, 2 Romadury, 200 ml sladké smetany, 1 lžíce plnotučná hořčice, hladká mouka, pažitka, 1 cibule.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Romadurová omáčka k pečenému masu
Recept na Romadurová omáčka k pečenému masu: Maso osolíme, opepříme, opaprikujeme, okmínujeme. Přidáme nakrájenou cibuli. Podlijeme vodou a pečeme při 170°C do změknutí. Maso z pekáčku vyjmeme a výpek z masa zbavíme vyvařením na plotně zbytku vody. Zbylý tuk zaprášíme moukou, lehce osmahneme a podlijeme vodou a asi 20 minut zvolna vaříme. Mezitím si rozmixujeme Romadury se smetanou a hořčicí. Směs společně s pažitkou přidáme do bešamelu a lehce prohřejeme. Nakrájíme si na plátky pečené maso. Plátky masa dáme na talíř a přelijeme Romadurovou omáčkou. Podáváme s hranolky.
Poznámka k receptu na Romadurová omáčka k pečenému masu: Toto je můj originální recept, s kterým jsem u své rodiny stoprocentně zabodoval. (c) Evosheek
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Romadurová omáčka k pečenému masu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 04.06.2013
- Počet porcí: 6 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 500 g bůčku, 500 g vepřové pečeně, sůl, pepř, červená paprika (chilli), kmín, voda, 2 Romadury, 200 ml sladké smetany, 1 lžíce plnotučná hořčice, hladká mouka, pažitka, 1 cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na romadurová omáčka k pečenému masu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Romadurová omáčka k pečenému masu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Romadurová omáčka k pečenému masu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|