|
Recept na Rolky z krkovice s kysaným zelím
Recept na Rolky z krkovice s kysaným zelím je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rolky z krkovice s kysaným zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepř.krkovice bez kosti 3 plátky, sůl, ml.pepř, paprikový salám 50g, slanina, párek 1 nožička, kysané zelí, zelená cibulka, rajčatový protlak 1 lžíce, paprika sladká mletá 1 lžička. Cibule 1ks, olej 1 lžíce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rolky z krkovice s kysaným zelím
Recept na Rolky z krkovice s kysaným zelím: Plátky krkovice naklepeme,osolíme opepříme,posypeme paprikou,poklademe plátky salámu,na něj dáme po dvou plátcích slaniny,položíme kys.zelí,zel.cibulku,po dvou kouscích párku(rozkrojit na šestinky) a doprostřed každého vložíme rovnou lžičku protlaku.Podélné okraje mírně zahneme dovnitř a pevně srolujeme.Můžeme zajistit jehlou ale není třeba-neotvírá se.V pekáčku rozehřejeme slaninu nakrájenou na proužky,vložíme na půl kolečka nakrájenou cibuli,přidáme olej a orestujeme do zlatova,pak vložíme závitky,ze všech stran orestujeme,přidáme lžíci protlaku,lžičku papriky orestujeme a podlijeme horkou vodou.Pekáček přiklopíme a pečeme při 180°C do měkka-nezapomínáme závitky obracet a přelévat.Měkké vyjmeme stranou a šťávu zahustíme jíškou nebo moukou rozmíchanou ve vodě.Přidáme pár zrníček kmínu a dáme provařit.Asi po 15min.přecedíme a ještě chvíli provaříme až šťáva dostane glanc(leskne se),dle potřeby dosolíme.Podáváme s vař.brambory
Poznámka k receptu na Rolky z krkovice s kysaným zelím: Mirča,robila som znova a pridávam trochu vydarenejšiu fotku ako predtým Málokedy opakujem nejaké jedlo častejšie,lebo chcem toho vyskúšať čo najviac,ale toto je fakt osvedčené
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rolky z krkovice s kysaným zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mirca75
- Datum vložení: 18.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepř.krkovice bez kosti 3 plátky, sůl, ml.pepř, paprikový salám 50g, slanina, párek 1 nožička, kysané zelí, zelená cibulka, rajčatový protlak 1 lžíce, paprika sladká mletá 1 lžička. Cibule 1ks, olej 1 lžíce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rolky z krkovice s kysaným zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rolky z krkovice s kysaným zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rolky z krkovice s kysaným zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|