|
Recept na Reveň pod sněhem
Recept na Reveň pod sněhem je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Reveň pod sněhem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g reveně 200g cukru krupice 1 balení máslových sušenek 3 bílky 1 lžíce mandl. likéru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Reveň pod sněhem
Recept na Reveň pod sněhem: Reveň oloupáme, nakrájíme na malé kousky, které vložíme do kastrolu a pokud možno bez vody na malém plameni dusíme do chvíle, kdy začne měknout, asi 6 min (neměla by se úplně rozvařit), podušenou zasypeme 50 g cukru. Dno nákypové formy vymažeme máslem, vyložíme rozlámanými sušenkami (polovinou), poklademe dušenou revení a zakryjeme druhou polovinou sušenek. Pokapeme mandlovým likérem a navrch dáme pevný sníh z bílků, do kterého jsme zašlehali 150g cukru. Pečeme asi 15-20 minut do mírného zhnědnutí sněhu.
Poznámka k receptu na Reveň pod sněhem: Akorát doba na tenhle báječný recept. Pěkná fotka+
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Reveň pod sněhem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jajine
- Datum vložení: 16.07.2010
- Počet porcí: 10 kusů
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: 500g reveně 200g cukru krupice 1 balení máslových sušenek 3 bílky 1 lžíce mandl. likéru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na reveň pod sněhem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Reveň pod sněhem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Reveň pod sněhem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|